Belangrijke info

Lees hier meer over enkele belangrijke wijzigingen vanaf 1 november.

Updates platform vanaf 1 november

Op vraag van vele gebruikers van het online platform, voorzien we op 1 november twee belangrijke updates.

  • Facturatievoorkeuren: Vanaf 1 november kan je als budgethouder eenvoudig je facturatievoorkeuren instellen in je account. Kies hoe je je facturen wilt ontvangen: per e-mail, per post, of beide.
  • Kosten maandelijks goedkeuren: Let op, vanaf 1 november veranderen we de manier om kosten goed te keuren. Kosten van een maand kunnen pas na afloop van die maand worden goedgekeurd. Dus, kosten van de maand november kunnen ten vroegste op 1 december worden goedgekeurd. Dit zorgt voor een duidelijker overzicht, zowel in de uitbetalingen als in de facturatie.

Belangrijke informatie voor het einde van het jaar

We brengen je op de hoogte van enkele belangrijke veranderingen in onze vrijwilligerswerking en de gevolgen ervan voor de uitbetalingen van het einde van het jaar 2023.

Vanaf 1 november kunnen kosten van een maand pas na afloop van die maand goedgekeurd, verwerkt en uitbetaald worden.

Houdt dus rekening met onderstaande deadlines voor een soepele afhandeling van jouw kosten.

  • Gebruik je ons online platform? Zorg ervoor dat je alle kosten tot en met november vóór 25 december invoert en goedkeurt voor uitbetaling in 2023.
  • Werk je nog op de oude manier? Stuur alle kosten tot en met november naar ons door vóór 10 december voor uitbetaling in 2023.

Kosten gemaakt in december 2023 worden pas in januari 2024 vergoed. Deze vergoeding telt voor jou als vrijwilliger mee voor het fiscaal jaar 2024. Als budgethouder ontvang je een factuur die nog gebruikt kan worden voor jouw PVB van 2023 bij het VAPH.

 

Voor eventuele vragen of verduidelijkingen kan je contact met ons opnemen via telefoon op het nummer 011/85 84 66 of via e-mail op vrijwilligers@focusopemancipatie.be. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 9u en 12u.

Onze vrijwilligerswerking zal gesloten zijn van 23 december 2023 tot en met 2 januari 2024.